×

Se utvalget av brukte eiendommer i Fuengirola

Fuengirola ligger ca 20 km vest for den internasjonale flyplassen i Malaga. Byen er større enn Torremolinos og Mijas Pueblo. Den var fram til slutten av 1970-tallet en søvnig fiskerlandsby. Hver natt kunne karbidlyktene fiskerne hadde om bord i båtene sees ute på havet. Grytidlig på morgenen kunne du kjøpe fersk fisk på stranda der turistene soler seg i dag.

Nå er fiskerne borte og stranda ryddet for båter. Her er det kilometerlange badestrender, dykking, surfing og kiting og flere strandrestauranter. Byen er ideell for barnefamilier med både dyrehage, lekepark og badeland.

Flere kjøpesentre for de som liker shopping. Det fins også flere hundre små spesialforretninger inne i de trange gatene og smugene i sentrum. Flere restauranter og barer pluss gatemarkeder hver tirsdag og søndag. Spesielt tirsdagsmarkedet i bydelen Los Boliches er en opplevelse.

Fuengirola er en koselig familieby. Her er det flotte badestrender, dyrepark og tirsdagsmarked. Byen har togforbindelse med flyplassen og Malaga sentrum.

Se hva vi har av ledige, bruke eiendommer i området akkurat nå:

Villa in Marbella

Marbella

Apartment in Marbella

Marbella

Duplex penthouse in Marbella

Marbella

Apartment in Estepona

Estepona

Apartment in Nueva Andalucía

Nueva Andalucia

Villa in Estepona

Estepona

Townhouse in The Old Town of Marbella

Marbella

Renovated apartment in Marbella

Marbella

Renovated apartment in Marbella

Marbella

Apartment in Puerto Banus

Marbella