×

Utforsk Andaluçia

Ferie på Solkysten blir aldri kjedelig. Spesielt ikke for deg som liker strand- og badeliv. Det fins mange, mange mil badestrender du kan boltre deg på. Vil du oppleve mer, utforsk kysten eller dra på oppdagelsesferd i Andalucia. Dessuten er det meste mye billigere enn hjemme.

Feriere i solen

Livsstilen på Solkysten er herlig. Godt å vite at det er betydelig billigere å leve i Spania enn i Norge. Både matpriser, transport, restaurantbesøk og klær koster mindre. Det gjør feriebudsjettet drøyere. Strøm, og forhåndsbetalt mobilabonnement er dyrere.

Stå på ski i solen

Siden «alle nordmenn er født med ski på beina» kan det være greit å komme seg på skitur. Selv om du er på Solkysten. Nordøst i Andalucia ligger fjellkjeden Sierra Nevada. Sierra Nevada, som betyr «snøkledd fjellkjede», har fjell høyere enn Galdhøpiggen.

Dra på tur

Det er deilig å ligge i solen, men hva med å dra på tur? Alle nordmenn liker å utforske nye områder. Med utgangspunkt på Solkysten kan du besøke «de mauriske triangelbyene i Andalucia»: Córdoba, Granada og Sevilla. ldeelle mål for dagsturer.