×
18 nybygde luksusleiligheter i Nueva Andalucia rett utenfor Marbella. Ref nr.: 31520
Pris € 795.000

Beskrivelse

18 nybygde leiligheter i golfområdet Nueva Andalucía utenfor Marbellal. Her har du alle mulige moderne fasiliteter tilgjengelige. Mange leiligheter har sine egne, private svømmebasseng.  Det fins 3, 4 og 5-roms leiligheter tilgjengelig. I tillegg også 2-etasjes leiligheter samt ettroms. Selvfølgelig kan du få penthouseleilighet. Med terrasse på opptil 220 m²

Beliggenheten gjør dette området til noe spesielt. Praktfull utsikt over Middelhavet med Gibraltar og Atlasfjellene i Afrika i bakgrunnen.  Områdets tropiske hager og store bassenger innbyr til luksusfølelse og muligheter til total avslapning. Det er samme filosofi som gjelder inne i leilighetene. Marmorgulv,Siemens kjøkkenutstyr, varm og kald airconditioning og domotic-system som gjør at du har full fjernstyring på de elektriske installasjonene. Det vil også bli installert solcellepaneler for oppvarming av varmtvann.  Hver leilighet leveres med garasje og oppbevaringsrom.

Dette er en unik mulighet til å oppleve alt marbella har å tilby som f.eks. golf, badestrender, shopping og  natteliv, for å nevne noen.

Det tar 35 minutter å kjøre til flyplassen i Malaga.

Kontakt oss for nærmere opplysninger og avtale om visning.

Pris €: 795.000
Antall rom: 5
Byggeår: 2018
Status: Til salgs
Boligtype: penthouse
Antall soverom: 5
Boareal: 219m²
Etasje: 3
Bosted: Marbella
Antall baderom: 3
Boligstørrelse: 217m²
Postnummer: 29660