×
Luksuriøs 2-etasjes penthouseleilighet i Benahavis Ref nr.: 290117
Pris € 550.000

Beskrivelse

2-etasjes penthouseleilighet rett ved golfbanen i Benahavis, Benahavís. Dette er en helt ny luksusleilighet klar for innflytting beliggende i et inngjerdet område.

I hovedetasjen er det hall, stor stue, fullt utstyrt kjøkken med Neff kjøkkenutstyr og et stort hovedsoverom med tilstøtende baderom. Utgang til terrasse, det andre soverommet og enda et baderom. I overetasjen er det et enormt solarium med sol fra soloppgang til solnedgang.
Her fins det egyptiske marmor, spesialtilpassede garderober, elektriske låser med sentral kontroll, alarm og domotisk system som automatisere mange tekniske funksjoner i leiligheten. Gulvvarme i baerom, varm/kald airconditioning med separate innstillinger fra rom til rom. 2 parkeringsplasser og 2 oppbevaringsrom er inkludert i prisen.
Boligområdet har to utendørs svømmebasseng, spa-område med oppvarmet, innendørs svømmebasseng, sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og treningsrom. Området er medlem i en vaktpatrulje som jobber 24 timer i døgnet. Området er inngjerdet og har portkamera for inngangskontroll.
Området er enkelt å nå fram til via motorvei AP7 eller kystveien Autovia A-7. Flere golfbaner bare noen få minutters kjøring unna, slike som Los Arqueros Golf Club, La Quinta, Atalaya Golf, El Higueral, Guadalmina Golf, blant annet. Et eldorado for golfelskere!.
Det fins både supermarkeder, bensinstasjon og restauranter rett i nærheten. 10 minutters kjøring til Puerto Banus og Benahavis og ca. 1 time fra flyplassen i Malaga.
Kontakt oss for nærmere opplysninger og avtale om visning.

Pris €: 550.000
Antall rom: 3
Byggeår: 2009
Status: Til salgs
Boligtype: leilighet
Antall soverom: 2
Boareal: 129m²
Bosted: Benahavis
Antall baderom: 2
Boligstørrelse: 129m²
Postnummer: 29679
Eiendomsskatt: 636 € per år
Søppeltømming: 18
Fellesutgifter 6000 € per år
Spiseplass
Plassbygde garderober
Lounge
Tilstøtende baderom
Fullt utrusted baderom
Marmorgulv
Gulvvarme i hovedbaderom
Barnevennlig
Godt utleiepotensiale
Boligområde
Hageutsikt
Nær golfbaner
Rolig område
Gangavstand til resturanter
Terrasse
2-lags vindusglass
Badstue
Jacuzzi

Kart

Plaza de la Iglesia, 3 29679 Benahavís Málaga Spania

Kontakt

Vil du vite mer om eiendommen?
Skriv inn dine kontaktdata i rubrikkene nedenfor, så kommer vi tilbake til deg innen 24 timer: