×

Solkysten

Solkysten, eller «Costa del Sol», ligger helt sydvest i Spania. Området er 200 kilometer langt og strekker seg fra Malaga i øst til Gibraltar i vest.

Det er svært gode flyforbindelser mellom Malaga og flere norske byer. Både Norwegian og SAS har flere daglige avganger hele året. Skal du langt vest på kysten kan du fly til Gibraltar via London eller Frankfurt. Bl.a. British Airways og Lufthansa har ruter dit.

Internasjonalt miljø

Solkysten er internasjonal. Med innbyggere fra hele Europa. Her summer alle slags språk på stendene, i barene og i restaurantene. Atmosfæren er avslappet og tilbakelent, selv om du også finner steder der det er «partytime» uansett hva klokka er.

300 soldager i året

Det er godt og varmt på Solkysten mesteparten av året. November til mars kan ha dagtemperaturer over 20 grader. Fra påske og til i slutten av oktober er det godt og varmt med sol og temperaturer mellom 20 og 35 grader hver dag. Kom og slapp av i solen du også!

Ferie i solen

Ferie på Solkysten blir aldri kjedelig. Det er altfor mye å se og oppleve. Et eldorado for de som liker strand- og badeliv. Blir det for mye sol har du hele Andalicia å ta av. Med opplevelser, spansk kultur, historiske steder, fjell- og skiturer. I Andalucia er sjelden to dager helt like.